Både Viaplay og Telia er «veldig glade» over å han landet en ny avtale i tolvte time. – Telias kunder slipper nå svarte skjermer på Viaplay. sine kanaler.

Stemingen er en helt annen nå eller da de for noen dager siden pekte på hverandre. Det største problemet både for Viasat som nær gikk konkurs og forhandlingene var de svært dyre Premier League rettighetene.

Les på Popidol: Må vente enda lenger for «Stranger Things»

Premier League-rettighetene alene utgjør opp imot 25 milliarder kroner frem mot 2028, noe som utgjør nær halvparten av alle forpliktelsene Viaplay sitter på i dag.

Problemet er lønst og Telias 500 000 kunder slipper svarte skjermer.

Norgessjef i Viaplay Group, Kenneth Andresen sier i en pressemelding han er glad: «Vi er veldig glade for å ha landet en ny avtale med Telia for en lengre periode, som gjør at kundene deres får tilgang til Viaplay Groups lineære kanaler, strømmetjeneste og ikke minst også Premier League»

Også i Telia er de glade for en ny avtale. «Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass en ny og langsiktig avtale med Viaplay, som sikrer kundene våre valgfrihet og det aller beste innholdet fra Viaplay-universet» sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Les alt om Premier League på Sporten.