Sportskommentator Morten Langli vender tilbake til TV 2. – Det er veldig hyggelig å være ønsket, og jeg er stolt over å komme tilbake til kanalen hvor kommentatorkarrieren min startet, sier Langli.

Langli kommer tilbake til TV 2 og TV 2 Sporten etter sju år i NENT.

  • Jeg hadde ti fantastiske år i TV 2 mellom 2004 og 2014, hvor kommentatorkarrieren startet med spansk fotball på daværende TV 2 Xtra. Det skal bli artig å ta opp den tråden, forteller Langli.

Når han nå er tilbake i TV 2, er det en bred innholdsportefølje som venter.

Les: Eierkonsentrasjon i avismarkedet – en nødvendighet eller en fare?

  • Det er en stor glede å kunne ønske Morten velkommen tilbake til TV 2 Sporten. Timingen er upåklagelig. Vi står foran tidenes fotballsesong med Champions League, La Liga, Premier League, landslagsfotball og mye mer. Det er det desidert beste og mest komplette fotballtilbudet Norge har sett, og det krever de aller beste formidlerne. Som Morten Langli, sier Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

TV 2 har sikret seg eksklusive rettigheter for Champions League og La Liga i henholdsvis tre og fem sesonger. Kommende sesong blir den siste med Premier League på TV 2s plattformer.

  • Morten har spisskompetanse på de viktigste fotballrettighetene våre og behersker både ekspert- og kommentator-rollen. Han engasjerer, er kunnskapsrik, gjennomført profesjonell og svært anvendelig. Denne signeringen gir oss, og ikke minst seerne, nok en grunn til å glede seg til seriestart i august, sier TV 2s sportsredaktør.