HBO har allerede noen av de aller beste seriene noen sinne laget, men samtidig en presentasjon og tjeneste som ikke holder mål. – Det er vanskelig å finne frem og vi mangler mye av det som befinner seg i Warner Bros sin portefølje.

Vi trenger bare å nevne serier som Succession, Westworld, True Detective, Boardwalk Empire, Sopranos og Game of Thrones så skjønner man innholdet fortjener en bedre tjeneste.

Les: Prøver noe nytt med 71° nord

Tidligere i år kom nyheten om at strømmetjenesten HBO Max kommer til Norden i høst og bytter ut dagens tjeneste HBO Nordic. Nå er datoen klar. 26. oktober vil HBO Max lanseres i seks territorier i Europa: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Spania og Andorra er de seks første europeiske landene ut.

Først neste år lanseres HBO Max i Sentral-Europa, Øst-Europa og Portugal som del av tjenestens trinnvise, globale utrulling, melder strømmetjenesten.

HBO Max vil tilby underholdning fra WarnerMedias kjente merkevarer, inkludert Warner Bros., HBO, DC og Cartoon Network. I tillegg kommer internasjonale originalproduksjoner, kalt Max Originals.

HBO Max erstatter HBO Nordic i hele Norden.

I mai i år markerte HBO Max sitt ettårsjubileum i USA, og i juni ble tjenesten tilgjengelig for første gang utenfor USA da den ble lansert i 39 territorier på tvers av Latin-Amerika og Karibia.

Les på Radio Tango: 100: Madrugada ute med ny låt