Sporten.com har ikke blitt mottatt med stående applaus av Norges kjedelige dagspresse. – Tallenes tale er likevel krystallklare, vi får stadig flere og mer fornøyde lesere. – Vårt univers utvider seg hele tiden og nå er vi ute etter deg som trenger en ekstrajobb ved siden av studier.

Fleksible og spennende jobber med utviklings muligheter hvor du jobber fra hvor du enn skulle befinne deg.

Vi har ikke satt noen søknadsfrist da vi ansetter når vi føler vi har en perfekt match. Vi ønsker å hente inn mellom 3 og 4 personer pr måned. – Når vi utvider og ansetter på fulltid vil vi alltid først tilby det til de som allerede jobber deltid hos oss.

Skribenter/reportere – Jobbe mellom 8 og 12 timer pr uke

Vi har i vår familie 12 nettsteder i Norge hvor Sporten.com er den desidert største. – De fleste sidene handler om sport: Engelske Klubber, Tyskfotball, Spanskfotball, Radiosporten som lanseres i mars, Svensk Fotball, Dansk Fotball, Odds, etc. Vi har også sider på svensk, dansk, tysk, engelsk og polsk. – Så er du flerspråklig er det absolutt ingen ulempe.

Sport er ikke det eneste, Popidol tar seg av alt av underholdning, F7 alle temaer og målgrupper (skal bli vårt nye moderskip) Helsesjefen (rimelig opplagt hva det dreier seg om), F7City livet i byen og Radio Tango som lanseres i mars. – Dette stedet Synaps har vi planer om å gjøre til et bransjeblad for media, markedsføring, internett og teknologi.

Vi har for tiden ikke firma i Norge derfor er det best du kan fakturere. Timelønn 16 euro.

Ta kontakt med Michael Breines Oredam på mail Michael@f7.no