25.desember får «Beck – Et nytt liv» premiere, dette er den første av totalt fire nye Beck-filmer som får premiere på TV 2 Play og C More. Kristofer Hivju og Peter Haber er tilbake på skjermen sammen med resten av den kjente gjengen i Beck.

I de nye filmene møter seerne et nytt ansikt når Valter Skarsgård (Katla, Zebrarummet) blir introdusert som Martin Becks barnebarn William. Til mamma Ingers forferdelse følger William i bestefarens fotspor og har startet på Politiakademiet, men Martin Beck er stolt.

Les: Line Andersen blir OL-programleder for Discovery

Beck 43 har tittelen «Et nytt liv» og starter der den forrige Beck-filmen «Den fortapte sønn» endte. Seerne satt da igjen med en dramatisk avslutning på sesongen med Martin Beck på operasjonsbordet og usikkerhet om han ville overleve. Det faktum at Martin Beck er i live har tidligere blitt bekreftet, men spørsmålet nå er om han vil kunne fortsette sitt arbeid som etterforsker.

Martin Beck er tilbake til glede for hele Beck-gruppen. Martins datter Inger er ikke like glad, men må akseptere farens beslutning om å gå tilbake i jobb. Martin vil leve mer og ikke mindre. Steinar og Alex finner veien tilbake til sitt gode samarbeid så snart Steinar er tilbake i Stockholm. Joseph er imidlertid ikke så fornøyd. Oskar prøver Tinder, men trenger Jennys hjelp til å få fart på datingen.

 Alle de nye filmene blir også vist på TV 2 i løpet av 2022.

Les på Engelske Klubber: Vil friste Zinedine Zidane med Cristiano Ronaldo og Raphael Varane

BECK – Et nytt liv er basert på karakteren og krimpakken til Martin Beck av forfatterparet Maj Sjöwall og Per Wahlöö. Pontus Klänge (Spring, Arne Dahl) Peter Arrhenius har skrevet manuset. Filmen er produsert av FrancySuntingerpå Filmlance, som er en del av Banijay. Beck er en co-produksjon mellom C More, TV4, Nordisk Film og den tyske TV-kanalen ZDF.