Sjokkbølger gikk i dag gjennom den engelske tv verdenen etter at «Soccer Saturday»-legenden Chris Kamara forlater Sky Sports på slutten av sesongen etter 24 år.

Kamara, bedre kjent som ‘Kammy’, var også med på Soccer AM og Goals on Sunday, men er mest kjent for sitt arbeid på Soccer Saturday, med seere som regelmessig behandlet hans berømte slagord «Utrolig, Jeff!»

Les på Sporten: Spektakulær Cristiano Ronaldo nyhet

Den tidligere midtbanespilleren, som spilte for en rekke klubber inkludert Portsmouth, Brentford og Leeds i løpet av sin spillerkarriere, har bekreftet at han vil forlate rollen hos Sky på slutten av kampanjen.

Kamara sa: «Min lange karriere i Sky Sports har aldri føltes som jobb. Jeg har tilbrakt 24 fantastiske år på Sky, og drar herfra med de beste minner.

«Tiden min på Soccer AM, Goals on Sunday og, selvfølgelig, på Soccer Saturday med Jeff har vært – for å lage en setning – utrolig.

«Jeg har hatt tiden i mitt liv, og ser frem til å stille inn hver lørdag som fan.»

Les på Engelske Klubber: Dårlig nytt for Brentford-fans

En Sky Sports-uttalelse la til: «Etter 24 strålende år i Sky Sports, inkludert mange år som stjerne i Soccer Saturday, forlater Chris Kamara showet på slutten av sesongen.

«Fotballlørdagsshowet hyllet ham i ettermiddag, og han drar med vår takk og de beste ønsker.»

Kamara, 64, avslørte i mars at «live-TV kanskje må sette seg i baksetet» etter at han ble diagnostisert med apraxia av tale.

Hyllesten har strømmet inn for Kamara fra fotballlørdag-seerne etter kunngjøringen om hans avgang.