– Jeg gleder meg utrolig mye til å kunne være med på et nytt OL. Dette blir mitt femte OL som journalist, og jeg tror jeg nesten gleder meg mer nå enn før mitt første OL som var i Torino i 2006. OL er noe helt spesielt, og jeg håper å kunne formidle flere norske medaljer og høydepunkter fra alpinanlegget i Yanqing, sier Line Andersen.

Sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen, er svært godt fornøyd med å få på plass Line Andersen til OL i februar.

Les på Sporten: Sky Sports: Conte takker ja hvis han garanteres å vinne overgangsvinduet

– Line Andersen er en av Norges aller mest rutinerte sportsjournalister, ikke minst når det gjelder alpint. Hun har i en årrekke formidlet alpint med innlevelse, engasjement og ikke minst stor kompetanse. Vi er svært godt fornøyde med å få Line med på laget til OL i Beijing, sier sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

Den rutinerte TV-profilens rolle vil være programleder for alpin-sendingene fra målområdet i National Alpine Ski Centre i Yanqing, cirka halvannen time utenfor Beijing.

Rutinert lag

I tillegg til Line Andersen som programleder, vil selve rennene bli kommentert av Kenneth Fredheim, mangeårig kommentator i Discovery, og Tom Stiansen, den tidligere verdensmesteren i slalåm.

– Det er ingen tvil om at vi stiller med et toppet lag under OL, med Line i målområdet og Kenneth og Tom i kommentatorboksen. Jeg tror knapt vi kunne fått et mer kompetent, erfarent og kunnskapsrikt lag med oss til Beijing. Vi skal sørge for at vi leverer et best mulig OL for norske TV-seere, og vi har stor tro på at vi kan oppleve flere høydepunkt fra de norske utøverne, avslutter sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

De olympiske leker i Beijing arrangeres fra 4. til 20. februar 20222.

Les på F7: Apple er ikke lenger verdens mest verdifulle selskap