De fire første sesongene av dokumentarserien, som gir et innblikk i Formel 1-førernes verden, har blitt en kjempesuksess og har ført til en stor oppsving i interessen rundt sporten. Nå kommer det også en sesong 5 og sesong 6 av serien.

Den nyeste sesongen, sesong fire, var inne på listen over topp ti mest sett serier i 56 land.

Les: Giorgio Chiellini ser seg om etter noe nytt etter nesten 18 år i Juventus

Formel 1-kommentator Atle Gulbrandsen har i et VG-intervju uttalt seg om «Drive to Survive»:

– Da jeg hørte at «Drive to Survive» skulle komme, så tenkte jeg at «ja, det er fint», men ikke at det skulle revolusjonere interessen. Det er et gammelt, godt konsept, men jeg så ikke for meg at det skulle eksplodere. Det er utrolig morsomt at «hele Norge» plutselig vil se på Formel 1. Da er jeg fornøyd, sier Gulbrandsen.

Les på F7: Verdens første FLYTENDE by!

Til helgen er det duket for et nytt Grand Prix: Formel 1-sirkuset har flyttet seg til USA og Miami.