Kjærlighetseksperimentet Gift ved første blikk stilte i ny skrud da den syvende sesongen av programmet hadde premiere i februar i år. Den nye versjonen av programmet, med flere par, har allerede rukket å bli en stor suksess på både TVNorge og strømmetjenesten discovery+. Tre av parene valgte å fortsette eksperimentet da programmet var ferdig, og ett par er fortsatt sammen i dag. Nå er en ny sesong på vei, og nå skal Tuva Fellman bistå parterapeut Benjamin Baarli Silseth og hjelpe parene med å finne veien i hverdagen.

Les på Sporten: Lojale Thomas Müller ser mot utgangsdøra

– Dette er et så spennende konsept, og i hvert fall når vi vet at det kan bli faktiske par av det. Jeg mener at for at et forhold skal fungere, må også hverdagen fungere, og det er her jeg kommer inn. Hvordan blir det når parene skal på sin første IKEA-tur sammen? Hvem tar oppvasken og hvem lager middag? Dette blir moro, utfordrende og spennende, og jeg gleder meg til å heie frem kjærligheten og hjelpe parene så godt jeg kan, sier Tuva Fellman.

Utfyller parterapeuten
Gift ved første blikk skal seks par gå til alters etter å ha blitt paret opp av profesjonelle matchmakere. Etter giftermål og bryllupsreise flytter alle parene inn i et leilighetskompleks, og deltakerne møtes hver uke til middagsfester og kjærlighetsseremonier, hvor de må velge hverandre på nytt. Ektemålet er ikke juridisk bindende, men seremonien skal fungere som en kickstart på følelsene, og ritualet bringer parene sammen. Silseth og Fellman skal gi parene verktøyene til å navigere seg gjennom kjærlighetseksperimentet.

Les på F7: Adidas går bedre enn forventet etter skroting av Yeezy-produkter

– Jeg gleder meg til å se Tuva bli kjent med parene, og kanskje nærme seg dem på en annen måte enn jeg som parterapeut kan gjøre. Det kan for eksempel være å se nærmere på hvordan de bor sammen, eller hvordan de løser hverdagslige ting. Jeg tror vi kan få et enda bredere innblikk i hvordan hvert par opplever kjærlighetseksperimentet ved å ha en som Tuva på laget. Jeg kjenner ingen andre som er så flink til å bli kjent med mennesker, se dem og få dem i prat som henne, sier Benjamin Baarli Silseth.

Den nye sesongen av Gift ved første blikk kommer våren 2024 på TVNorge. Er du interessert i å delta i programmet? Søk her:

http://giftvedforsteblikk.no/