Den nettopp pensjonerte Ben Foster gjør comeback og har signert en korttidsavtale med Wrexham ut inneværende sesong. – Arbeiderklasseklubben sliter år ut og år inn i National League som er første nivå utenfor det profesjonelle ligasystemet.

Etter at Hollywood-stjerna Ryan Reynolds og kompis tv-stjerne Rob McElhenney kjøpe klubben for 2,5 millioner pund og signerte en avtale med Disney for tv-serien Welcome to Wrexham ser ting svært lyst ut.

Les på Popidol: Tekashi 6ix9ine i badstue bråk

Første sesong handlet om overtagelsen, møtet med lokalbefolkningen, fans og spillere og kampen om opprykk til League 2.

Det blir en sesong 2, og i og med at det er en ekte klubb vet vi allerede før neste sesong kommer på lufta til høsten om de har lykkes med opprykket. – Akkurat nå ligger de på første og eneste direkte opprykksplass i The National League, tre poeng over Notts County.

Nå forbereder de seg på livet med «de litt større gutta» og har hentet inn Foster, som sist var innom Watford, la egentlig hanskene på hylla etter forrige sesong.

Nå får den snart opprykkende klubben en keeperveteran til å hente frem hanskene.

Ben foster har spilt for en haug engelske klubber de siste tjuetre årene, men er best kjent for å ha bæret drakta til verdens største klubb.

LES: Har sendt hjem fem spillere før Frankrike-kampen

I perioden 2010-15 var Foster en del av Man United. Her ble det diverse sesonger på utleie, men også 23 kamper han kan fortelle barnebarna sine om en dag. Nå får Foster nok en historie å bringe videre, denne gangen veldokumentert på Netflix.

39-åringen la opp i september 2022 etter solide 390 kamper i Premier League, men er nå overbevist om å returnere til femtebeste divisjon i England for å bistå ut sesongen.

Welcome to Wrexham er en amerikansk sportsdokumentarserie som hadde premiere 24. august 2022 på FX. (eid av Disney) Serien dokumenterer hendelsene til den walisiske fotballklubben Wrexham AFC, som fortalt av klubbens eiere Rob McElhenney og Ryan Reynolds.